Management

Akendi's management stuurt creativiteit en effectiviteit.

Het Akendi team heeft de management ervaring, wetenschappelijke expertise en creatief ontwerp vaardigheden om bijzondere ervaringen te make die zorgen voor het succes van organisaties en hun klanten en doelstellingen van de gebruiker te leveren.

Akendi Icon
Leo Poll

dr. ir. Leo Poll

Directeur

Technisch is alles mogelijk, waardoor het werkbaar en zinvol maken voor mensen de echte uitdaging is. Het aanpakken van deze uitdagingen vanuit een perspectief van de eindgebruiker op een manier die zakelijk zinvol is wat Leo gedreven heeft gedurende zijn carrière. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij in staat om sterk lateraal denken te combineren met een zeer brede domeinkennis van toepassingen / markten (specifiek mobiel en medisch) en hun technische enablers.

Tedde van Gelderen

drs. Tedde van Gelderen

Directeur

Tedde voedt Akendi, haar diensten en methodologie met zijn drive dat het meer om de klant en hun gebruikerservaringen gaan dan een enkel product of dienst. Het Experiene Thinking™ proces begint met de holistische ervaring die klanten en gebruikers hebben met een organisatie. In zijn visie moet Experience Thinking™ diep geworteld worden in de creatie processen van produkt en service organisaties in zowel de publieke als de private sector.

Voorafgaand aan Akendi, Tedde was een van de oprichters van Maskery & Associates in 2001. Hij heeft gewerkt voor onder andere KPMG Management Consulting en Philips Design in Nederland en Nortel Networks in Canada.

Dominira Saul

Dominira Saul, MSc

Chief Experience Architect

Dominira gelooft dat achter elke goed ontworpen product of dienst een grondige kennis van de eind gebruikers en hun behoeften ligt.

Dominira Saul heeft vaak diepgaand onderzoek en resulterende ontwerpen aan klanten gepresenteerd, op alle niveaus in de particuliere en publieke sector. Hij is zeer bedreven in het omzetten van zijn inzichten in practische oplossingen. Dominira blijft gericht op het duidelijk communiceren van ontwerp verbeteringen en het allerbelangrijkste: waarom en hoe de gebruiker een product ervaart. Dominira streeft naar een nauwe samenwerking met klanten om hun succes te verzekeren. Hij geeft les aan een universiteits instelling, en verzordge vele seminars en trainingen.

Dominira heeft een MSc. in User Interface Design van London Guildhall University en een BA in Psychologie van Carleton University in Ottawa, Canada en meer dan 12 jaar ervaring in usability onderzoek, interactie ontwerp in zowel Engeland en Canada.

Grondslag

Doelgericht
Samenwerking
Communicatie
Samen Ontwerpen
Gebruikers Onderzoek
Gezond Eten
Voortdurende Verbetering
Leo Poll
Director

Begin de reis naar passende ervaringen! Onze gerichte aanpak is nog maar het begin.
Waar kunnen we U mee van dienst zijn?

Leo Poll
Director
contact@akendi.nl

Portfolio

Hoe we passende ervaringen hebben ontworpen voor onze klanten.

Balanceer Produkt Eisen

Watch the video
01:29

Wat onze klanten zeggen

“Geweldige week! Ik kijk ernaaruit om de technieken toe te passen als ik terug op het werk ben”

Deelnemer,
UX Research Training, UK

Wat is Usability?

Watch the video
00:51

Experience Architecten

Klik for alle diensten

Mobiele UX Ontwerp [pdf] Gebruikers Personas [pdf] Usability Testen [pdf]

Grondslag

Focus
Gebruikers Onderzoek

Grondslag

Focus
Samenwerking
Communicatie
Ontwerpen
Gebruikers Onderzoek
Gezond Eten
Voortdurend Verbeteren